videók

Kedves Látogató! A klikkeres világban ismert ez a feladat, ami Karen Pryor nevéhez fűződik, aki a klikkeres tanítás egyik legnagyobb szaktekintélye. A neve: 101 dolog, amit egy dobozzal csinálhatunk, és a célja a kutya kreativitásának, ötletelésének a fejlesztése. A lényege, hogy mindent csinálhat a kutya a dobozzal, a fontos, hogy gondolkodjon!

Adíva ezen a videón most ezt gyakorolja nagyon ügyesen!

Csodálatos összetett klikkeres feladat Adívától:

Természetesen a klikkeres játékok mellett pihenésre is van időnk:

Újabb klikker- 101 dolog amit egy dobozzal lehet csinálni- Karen Pryor után szabadonTermészetesen az agarak mellett kicsi kutyáink is "dolgoznak":


Ismerkedés a frizbivel, és a karikával, hogy bővüljön a repertoár:


Vendégségben voltunk, más kutyákkal is találkoztunk, játszottunk, és vacsorára is meghívtak bennünket:


Játékos talpmasszázson vettünk részt, amit természetesen meg is örökítettünk, hogy honlapunk minden kedves látogatója láthassa milyen szórakoztató dolog is ez:

Figyelem és koncentráció csoportos gyakorlása:

Természetesen a dicséret szóban, és finom falat formájában is megérkezik:


Kapuszabály gyakorlása cicamentes környezetben:
A Te címed

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam.

A videókat folyamatosan töltjük, a videók menüpont alatt
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el