Aktuális alom2021.09.19.

Milyen oltások kellenek a kiskutyának?

A felnőtté váláshoz hosszú út vezet. Az első egy-másfél év sorsdöntő egy kölyök életében. Ez az aktív növekedés, a fejlődés, a szocializáció, a tanulás időszaka. A korai kölyökkorban kezdődik el a felkészülés a felnőtt életre, ezért nem mindegy, hogy ebben az érzékeny periódusban milyen hatások érik kedvencünket, illetve milyen gondoskodásban részesítjük őt. Kennelemben éppen ezért tartom fontosnak a kicsik megszületése utáni nyugodt időszakot,amelyben az első három napban az anyatejjel kapják meg az immunrendszerükhöz nélkülözhetetlen védőanyagot,amely 12 hetes korukig elkíséri őket.

A fiatal szervezet az immunrendszer éretlensége miatt jóval fogékonyabb egyes megbetegedésekre, így különös figyelmet kell fordítani a megelőzésre, amely mindig könnyebb és költségkímélőbb megoldás, mint a már meglévő betegség gyógykezelése. Ezért is fontos a kiskutyák megfelelő időben elvégzett féreghajtása és oltása.

  • 6(-7 ) hetesen: Parvo vírus elleni monovalens (egy betegség legyengített kórokozóját tartalmazó) vakcina
  • 8(-9) hetesen: Kombinált vakcina (Parvo, Szopornyica, Kennel-köhögés, Leptospirózis, Rubarth-kór vagy Fertőző májgyulladás)
  • 10 (-11) hetesen: Parvo vírus elleni monovalens (egy betegség legyengített kórokozóját tartalmazó) vakcina
  • 12(-13) veszettség elleni (kötelező)
  • 9-10 hónaposan: Veszettség elleni vakcina(kötelező)

Szoptatás után a leválasztásnál,pótlásnál a kennel a BARF étkeztetést részesíti előnyben és a megfelelő táplálék kiegészítést.

Következőleg erről is beszámolunk valamint fejlesztésről,játékainkról.


2021.09.10.

Bithia és Imperator 3 kisfiú és 3 kislány kölyke.


2021.08.26-án szeletett meg Bithia és Iperator 8 kiskutyája. 

Mindenki egészséges és napról napra szépen fejlődnek. 


2021.09.10.

Kiskutyáink tegnap lettek hét hetesek! :) 

Néhány kiskutya már családos, azonban vannak még, akik elérhetőek számodra. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy élőben is megismerhesd leendő, új családtagodat! 

2021.07.22

Bat-El Handreah Adíva és Bayhas kiskutyái megszülettek.  Szukát vagy kan kiskutyát szeretne?  Elsőkörben a várólistásokat értesítjük.   Érdeklődjön van e elérhető kiskutya.
Bat-El Handreah Adíva és Bayhas kiskutyái megszülettek. Szukát vagy kan kiskutyát szeretne? Elsőkörben a várólistásokat értesítjük. Érdeklődjön van e elérhető kiskutya.

A képre kattintva "A" Alom videóA videókat folyamatosan töltjük, a videók menüpont alatt
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el